Logo Xerta

Xerta

Baix Ebre


Ets a: Portada > Informació > Entitats i associacionsPenya Barcelonista de Xerta

DADES DE CONTACTE

Contacte: Santi Roda Cid

Telèfon: 647911348

E-mail: penyabarcelonistaxerta@gmail.com

 

La Penya Barcelonista de Xerta fou creada l’any 2015  per la iniciativa d’uns joves barcelonistes del poble, aquesta és una entitat sense ànim de lucre i que te com a finalitat que tots els seus socis, ja siguin del poble o de la comarca, puguin disfrutar encara més la seva passió pel Barça.
Actualment la Penya ja està oferint la possibilitat de gaudir de descomptes per anar a veure partits del Barça, organitzant tornejos de futbol per a totes les edats, projeccions de partits, rifes de cistelles... i des de la junta esperem poder seguir col·laborant amb el poble oferint moltes activitats més.
Des de aquí volem animar a la gent a fer-se soci, a compartir la seva passió pel Barça, a col·laborar amb els actes que organitzem, totes les opinions i suggerències son benvingudes.
T’HI ESPEREM!!!!
Tan sols en queda agrair a l’Ajuntament de Xerta el seu suport a l’hora de la creació de la Penya i a tota la gent que s’ha fet soci, sense vosaltres no seria possible.
Projeccions de partits:

Organització de torneigs:
Organització d'activitats lúdiques:
Sortejos i rifes:

 © Xerta, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo