Logo Xerta

Xerta

Baix Ebre


Ets a: Portada > Informació > Entitats i associacionsSocietat de Caçadors "EBRE"

Societat de Caçadors "EBRE"

casadors1
 


Contacte:

Marc Figueras Camprubí - Àlex Vidal Segura

Adreça:

Plaça Major, 13. 1r.

Telèfon: 659726067 - 647911224
E-mail: ebrexerta@yahoo.es
Web:

http://casadorsxerta.blogspot.com

La Societat de caçadors “Ebre”, amb més de 50 anys d’història,  és una de les entitats més antigues del poble i amb més número d’associats: més de 125 socis.

Les activitats a destacar de la societat són:

-          A l’octubre s’inicia el període hàbil de caça, fins al primer diumenge de febrer. Normalment, pels danys que provoquen a l’agricultura, es prorroga unes setmanes més la caça del tord i la del porc senglar.

-          Durant la temporada de caça es realitzen diverses soltades de perdius.

-          Al desembre es fan participacions de Nadal.

-          Es realitzen batudes conjuntes per al porc senglar amb tots els socis.

-          Per a persones no socies, que estiguin interessades en caçar a Xerta, s’efectuen passes diàris i per a tota la temporada, per a la caça del tord.

-          Un cop finalitzada la temporada hàbil de caça i durant tot el periode de veda, s’inicien les tasques de repoblament, manteniment i gestió dels terrenys cinegètics:

 S’omplen basses d ’aigua que hi ha repartides per tot el terme i es fan sembres de blat  i cereal a diverses zones per facilitar l’aliment a les espècies cinegètiques. Per una major protecció contra depredadors, es construeixen caus artificials per a conills repoblats. També es realitzen controls d’alimanyes per garantir un equibiri en el medi ambient.

Sembrat:

Majano:

Bassa:

 © Xerta, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo