Logo Xerta

Xerta

Baix Ebre


Ets a: Portada > Informació > Entitats i associacionsAMPA - Associació de Pares i Mares d'Alumnes

AMPA - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

logoampa

Contacte:

Núria Solé Cabanes

Adreça:

Carrer Sant Martí, 18

Telèfon:

977 47 32 47


L'Associació de Pares i Mares del CEIP Xerta és una associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 1988, i que neix amb la voluntat d'ésser l'òrgan representatiu oficial dels pares i mares de l'alumnat que assisteix al centre escolar. És l'encarregada de mantenir una relació d'afecte, unitat, respecte i col·laboració entre família i escola, i ha d'intentar coordinar amb eficàcia l'acció escolar en la formació de l'alumnat.

L'associació té per objectiu donar suport als pares i tutors de l'alumnat del centre; participar en tot allò que fa referència a l'educació dels fills; organitzar activitats lúdiques i culturals destinades a millorar l'educació dels nostres fills, i en general atendre i escoltar a qualsevol pare o mare que tingui cap problema relacionat amb l'educació dels seus fills.

Des de l'associació s'intenten programar activitats cíviques i socials per a tots els nens i nenes en edat escolar, però moltes són obertes a tot el poble.


De les activitats que sols es realitzen per als nens i nenes en edat escolar, destacarem:

 • Classes d'anglès, impartides per la Sra. Tere Melich i que es realitzen durant tot el curs escolar els dilluns i els dijous.

 • Classes de patinatge, impartides per la Sra. Paqui Serra i que es realitzen durant tot el curs escolar els dimarts per la tarda.

 • Classes de bàsquet, impartides per la Sra. Mònica Brull i que es realitzen durant tot el curs escolar els divendres per la tarda.

 • Classes d'informàtica impartides pel Sr. Ricard Altadill, els divendres de per la tarda.

 • Cal remarcar que a totes aquestes activitats hi assisteixen un gran nombre d'alumnes.


Les activitats obertes al poble en general, són aquelles activitats que s'organitzen des de l'associació, però que tenen el suport de l'Ajuntament de Xerta, aquestes són:

 • El dia 5 de gener, Cavalcada de SSMM els Reis Mags d'Orient. On es reparteixen regals a tots els nens i nenes de la població al casal.

 • Carnaval Infantil, s'organitza una rua i al finalitzar, s'obsequia amb una bona tassa de xocolata a tots els assistents. Aquesta activitat s'organitza amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa.

 • Festa fi de curs, al finalitzar el curs escolar s'organitza un dissabte d'atraccions gratuïtes per a tothom, i el diumenge es realitza el festival de patinatge.

 • Curset de natació, durant els mesos de juliol i agost que es realitza a les piscines municipals, en horari matí i amb un èxit massiu d'inscrits.

 • Festival de natació, per a finalitzar l'estiu organitzem un festival on pel matí es realitza una exhibició del curset de natació i per la tarda hi ha atraccions aquàtiques.

 • El dia 24 de desembre, arribada del Pare Noel, on a tots els nens i nenes poden recollir una bossa de llaminadures i on el Pare Noel recull les cartes per als Reis Mags.

 • Organitzem un Parc Infantil de Nadal, on tots tenen l'oportunitat de realitzar els diferents tallers que es programen i de saltar i botar per les atraccions que hi ha muntades aquests tres dies.

 • A l'associació treballem per a que els nostres fills tinguin una bona qualitat en l'ensenyament i intentem millorar any rera any, en totes les activitats que realitzem.

977 473 247

© Xerta, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo