Logo Xerta

Xerta

Baix Ebre


Ets a: Portada > Conèixer > escriptorsMª Conxa Arasa Ayora


Xerta_mariconxa


CONSEJOS PARA MI PERRO, de la Dra. Mª Conxa Arasa, recull les recomanacions i explicacions que ens dóna a la consulta veterinària quan hi acudim amb el nostre gos. El llibre va dirigit a totes les persones que consideren el seu gos un membre més de la família i els preocupa el seu estat de salut.


consejos


L'autora empra un estil amè i directe, de fàcil comprensió per al lector no especialitzat, alhora que rigorós en el tractament del temes científics que s'hi tracten, fruit de la llarga experiència en companyia dels seus gossos, gats, tortugues, hàmsters, periquitos, canaris i lloros, que - com li agrada dir - tant li han ensenyat, i com a professional veterinari en la clínica de petits animals. El gran nombre de fotos que il.lustren el text, la facilitat de lectura, així com la ràpida localització dels temes gràcies a un detallat índex analític, fan d'aquest llibre una obra imprescindible per al gran públic amant dels cans.


Xerta_mconxa


La Dra. Mª Conxa Arasa creixé en el món veterinari de la mà del seu pare, D. Antonio Arasa, excel.lent professional i pioner en la clínica dels petits animals. A 1977, inicià els seus estudis de Veterinària a la Universitat de Saragossa, on es llicencià brillantment als 21 anys d'edat. Després de la mort del seu pare, realitzà pràctiques al costat dels destacats professionals, el seu oncle D. Vicente Vergès, veterinari clínic, i D. Jacob Pascual, cirurgià veterinari. Des d'aquella etapa inicial, ha exercit com a especialista en petits animals a la seva Clínica Veterinària del Centre dels Animals Arasa de Tortosa (Terres de l'Ebre). Al 1983 obtingué el títol d'especialista en Inseminació artificial, i al 1995 el de Directora d'instal.lacions de radiodiagnòstic. La Dra. Mª Conxa Arasa és coneguda no solament per la seva pràctica professional sinó per la seva llarga participació en programes de gran audiència de ràdio i televisió locals, dedicats als animals de companyia. Membre d'AVEPA (Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals), participa activament en congressos i reunions científiques. Actualment forma part del Grup d'Endoscòpia d'aquesta associació.

 

 

 

 

 
© Xerta, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo